Njoftime

NJOFTIM

ITD Prishtinë Shpk është distributor I autorizuar për shumë prodhues të njohur në më shumë se 14 vite. ITD Prishtinë organizoi eventin e rradhës nga HP Hewlett Packard & Enterprise, “Hewlett Packard Enterprise knowledge update for partners”.

Ky aktivitet mblodhi së bashku partnerë, përfaqësues të institucioneve qeveritare dhe financiare të Kosovës si dhe përfaqësues nga kompani të njohura. Në mënyrë që të jemi të informuar në cdo kohë duhet të ecim me hapin e tendencave të reja. Duhet kuptuar dhe njohur detajet teknike që të parashikojmë se si këto tendenca do të ndikojnë në biznes duke I përdorur ato në një avantazh konkurues.

Si distributor të autorizuar, gjithmonë jemi të hapur dhe kemi synim që t’ju ofrojmë mundësitë më të mira klientëve tanë.